Чудесни изгледи.

Панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане

Независимо дали броите звездите или се наслаждавате на слънцето: всички спътници на задните места ще се наслаждават на спираща дъха гледка. Предлаганият като опция панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане потапя интериора на Touran в приятна светлина и очарова и най-малкия спътник с чудесна гледка. Електрическият покрив с впечатляващите почти 1,4 м² може с лекота да се управлява и по време на път чрез бутон, за да влезе чист въздух. Тогава имате избор дали само да вдигнете леко предната част на покрива или да го плъзнете назад над задната част.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип