Допълва семейната поява с солидна порция спортен дух.

Пакет R-Line „Екстериор & Интериор“.

Един семеен автомобил не може да има спортен вид? Вашият Touran може. Чрез пакета R-Line "Екстериор & Интериор" той отговаря на изискванията на семейния живот и същевременно изглежда спортно. Специфичните брони са лакирани в цвета на автомобила. Задните декоративни лайстни са хромирани а в предната броня има гланцирани черни С-образни въздуховоди. Разширенията на праговете и дифузьорът също са в черен гланц, с което контрастират хромираните ауспухови накрайници (за двигатели с 110 кВт или повече) . Анодизираните в сребристо рейки съчетават дизайн и функционалност. Логото R-Line на страничните части и врати, както и на радиаторната решетка, дават обяснението защо семейният автомобил изглежда като атлет. Цялостната спортна визия се допълва перфектно от 17-цолови алуминиеви джанти1 "Salvador" или 18-цолови алуминиеви джанти "Marseille". Не само отвън обаче се набляга на атлетичната визия. При качване в автомобила и Вие ще забележите спортните детайли: например отличителните входни лайстни от алуминий с лого R-Line както и педалите и опората за крака от шлифована неръждаема стомана. Мултифункционалният кожен спортен волан с алуминиеви декоративни елементи, лого R-Line и декоративни шевове в сиво, предлагат спортната визия към спортното усещане по време на шофиране. Логото R-Line се намира освен това на началния екран на радио-навигационната система. Комфортните седалки са тапицирани с плат "Race" в сиво. Вътрешните странични опори на седалките са от микрофазер "San Remo" в цвят антрацит, декоративните шевове са в сиво. По желание ще получите седалките и с кожена тапицерия "Vienna" в черно. Ако погледнете нагоре, ще видите черния таван. Интериорът се завършва от декоративни елементи "Black Lead Grey" в облицовките на вратите и арматурното табло.

Нашите автомобили серийно са оборудвани с летни гуми.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип