Допълва семейната поява с солидна порция спортен дух.

Пакет R-Line „Екстериор & Интериор“.

Един семеен автомобил не може да има спортен вид? Вашият Touran може. Чрез пакета R-Line "Екстериор & Интериор" той отговаря на изискванията на семейния живот и същевременно изглежда спортно. Специфичните брони са лакирани в цвета на автомобила. Задните декоративни лайстни са хромирани а в предната броня има гланцирани черни С-образни въздуховоди. Разширенията на праговете и дифузьорът също са в черен гланц, с което контрастират хромираните ауспухови накрайници (за двигатели с 110 кВт или повече) . Анодизираните в сребристо рейки съчетават дизайн и функционалност. Логото R-Line на страничните части и врати, както и на радиаторната решетка, дават обяснението защо семейният автомобил изглежда като атлет. Цялостната спортна визия се допълва перфектно от 17-цолови алуминиеви джанти1 "Salvador" или 18-цолови алуминиеви джанти "Marseille". Не само отвън обаче се набляга на атлетичната визия. При качване в автомобила и Вие ще забележите спортните детайли: например отличителните входни лайстни от алуминий с лого R-Line както и педалите и опората за крака от шлифована неръждаема стомана. Мултифункционалният кожен спортен волан с алуминиеви декоративни елементи, лого R-Line и декоративни шевове в сиво, предлагат спортната визия към спортното усещане по време на шофиране. Логото R-Line се намира освен това на началния екран на радио-навигационната система. Комфортните седалки са тапицирани с плат "Race" в сиво. Вътрешните странични опори на седалките са от микрофазер "San Remo" в цвят антрацит, декоративните шевове са в сиво. По желание ще получите седалките и с кожена тапицерия "Vienna" в черно. Ако погледнете нагоре, ще видите черния таван. Интериорът се завършва от декоративни елементи "Black Lead Grey" в облицовките на вратите и арматурното табло.

Нашите автомобили серийно са оборудвани с летни гуми.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team