Залага изцяло на външността: предлаганият като опция пакет R-Line „Екстериор“.

Пакет R-Line „Екстериор“.

Ако не искате да се лишите от спортен външен вид, пакетът R-Line "Екстериор" пасва перфектно към Вашия Touran. Той предлага всички елементи на пакета R-Line "Екстериор & Интериор", но не съдържа специфичното за R-Line оборудване на интериора. Алуминиевите джанти1 "Salvador" с размер 17 цола или "Marseille" с размер 18 цола могат да се поръчат като опция към пакета.

Нашите автомобили серийно са оборудвани с летни гуми.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип