Повече звук за улицата.

Радио и навигация.

Готови ли сте за своя концерт по желание? Предлагат се две радио и две навигационни системи, част от тях серийно, част от тях като опция. Те се различават по броя на високоговорителите, типа на дисплея, както и по възможностите за свързване.

Серийно при Touran и Comfortline радио " Composition Colour" се управлява чрез цветния сензорен дисплей с диагонал 16,5 см. То може да "чете" SD карти, да приема FM/AM радиостанции. Осем високоговорителя се грижат за добър звук на всички места. Допълнително разполага с Bluetooth и USB извод (тип С) като разширение на радиото.

Версия Highline разполага серийно с радио "Composition Media". То включва всички възможности за свързване на изброения преди това модел и допълнително USB извод (тип А) за свързване на външни аудиоизточници, както и Bluetooth връзка за мобилни телефони. Освен това то е особено лесно за обслужване, тъй като цветният сензорен дисплей е с диагонал от 20,3 см. Освен това системата е оборудвана с необходимия датчик за приближаване: ако приближите пръст до полето за обслужване на дисплея, полето се увеличава. По този начин обслужването става още по-лесно и безопасно.

Опционалната за всички варианти на оборудване навигационна система "Discover Media" също е оборудвана с 20,3 см цветен сензорен дисплей. Другото оборудване: 8 високоговорителя, FM/AM радио, CD плейър, който може да възпроизвежда MP3 , AAC и WMA файлове, два слота за SD карти, AUX IN и USB интерфейси, подготовка за мобилен телефон чрез Bluetooth.

И ако това не Ви стига: навигационна система "Discover Pro"* е инфотейнмънт системата за особено взискателните. Тя предлага иновативно управление с жестове. По този начин сменяте с едно движение на ръката например от радиостанция на радиостанция. Допълнително има 23,4 см голям екран, прегледно представяне на картите в 3D и вътрешна флаш памет. Гласовото управление реагира при назоваването на имената на места и улици и изчислява маршрута според указанията. Освен това чрез системата се повишава комфорта при телефониране: обажданията със свободни ръце стават по-удобни благодарение на Bluetooth-технологията.

* „Discover Pro“: може да се поръча като опция за Comfortline и Highline

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип