Носи оживление в мъртвата точка.

„Side Assist“ с вкл. асистент за излизане от паркомясто.

Още по-внимателен от родителите си: с предлагания като опция асистент за смяна на пътната лента "Side Assist" новият Touran може в рамките на ограниченията на системата да Ви помага при смяна на пътната лента. Радари в задната част наблюдават зоната зад автомобила и в мъртвата точка. Чрез оптично предупреждение във външните огледала системата Ви предупреждава за разпозната потенциална опасност. И с това предпазливостта не приключва: допълнително сензорите на асистента за излизане от паркомясто могат да засекат приближаващи автомобили в определена зона и да Ви предупредят чрез звук - точно, когато решите да излезете на заден ход от паркомясто без видимост, това е безценна подкрепа. Тъй като системата при нужда може в рамките на своите ограничения дори да намали скоростта, за да избегне сблъсък или да намали солата му.

Наличен само за смартфони Samsung с GSMA стандарт. Условието е опционалната навигационна система „Discover Pro“, опционалната система за безконтактно заключване и запалване „Keyless Access“.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team