Носи оживление в мъртвата точка.

„Side Assist“ с вкл. асистент за излизане от паркомясто.

Още по-внимателен от родителите си: с предлагания като опция асистент за смяна на пътната лента "Side Assist" новият Touran може в рамките на ограниченията на системата да Ви помага при смяна на пътната лента. Радари в задната част наблюдават зоната зад автомобила и в мъртвата точка. Чрез оптично предупреждение във външните огледала системата Ви предупреждава за разпозната потенциална опасност. И с това предпазливостта не приключва: допълнително сензорите на асистента за излизане от паркомясто могат да засекат приближаващи автомобили в определена зона и да Ви предупредят чрез звук - точно, когато решите да излезете на заден ход от паркомясто без видимост, това е безценна подкрепа. Тъй като системата при нужда може в рамките на своите ограничения дори да намали скоростта, за да избегне сблъсък или да намали солата му.

Наличен само за смартфони Samsung с GSMA стандарт. Условието е опционалната навигационна система „Discover Pro“, опционалната система за безконтактно заключване и запалване „Keyless Access“.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип