Предимството е очевидно.

Volkswagen Media Control.

Volkswagen Media Control се предлага като допълнително оборудване за Touran. Това приложение1 за таблет има въодушевяващи възможности, на които ще се насладят особено пътниците на задните места: те могат удобно да избират музиката или чрез WiFi връзка да управляват функциите на опционалната навигационна система "Discover Media" и "Discover Pro". Например да пренасят избрани цели от листата с адреси в таблета върху навигационната система, с което търсенето на маршрути и интересни дестинации за пътуване с помощта на Google® става още по-лесно. Таблетът може да се зарежда през USB изводи отпред и отзад на средната конзола. Допълнителен комфорт осигурява и опционалната стойка за таблети, която може да закупите от Volkswagen Аксесоари.

Това приложение на Volkswagen се нуждае от специфичен за автомобила интерфейс за данни. За да може да видите приложението, инфотейнмънт системата и смартфона трябва да отговарят на техническите условия. При въпроси се обърнете към Вашия Volkswagen дилър или се информирайте на адрес www.volkswagen.com/car-net.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип