Оставете ръцете си на волана. А зарядния кабел - у дома.

Качвате се в автомобила, оставяте смартфона си в нишата за индуктивно зареждане и по този начин не само зареждате батерията му, но и безжично го свързвате с бордовата система на Golf. С помощта на интегрираното устройство тип свободни ръце "Comfort" можете удобно да разговаряте със семейството, приятелите или бизнес партньорите си - напълно безопасно и колкото дълго пожелаете.

Дисклеймър от Volkswagen

2. За използването на "We Upgrade"-функциите е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски профил, валиден договор We Connect, както и да се легитимирате като основен потребител, което на практика означава да свържете своя потребителски профил със съответен автомобил. Наличността на We Upgrade-функциите зависи от техническото оборудване и от хардуерната екипировка на автомобила.

Предлаганите за съответния автомобил "We Upgrade"-функции можете да разгледате като основен потребител в In-Car Shop. За изискващи заплащане услуги е необходимо да въведете еднократно средство за плащане в We Connect Webshop https://shop.volkswagen-we.com. Свалените и активирани функции "We Upgrade" остават в съответния автомобил и не могат да бъдат прехвърляни към други превозни средства.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип