На вашите команди: гласовото управление

Сега можете просто да кажете на своя Golf Variant, че искате да смените радиостанцията, да се обадите на някого, да намалите градусите на климатика или да зададете този или онзи маршрут: с помощта на системата за гласово командване това става по-лесно от когато и да било, без да се изискват фиксирани команди.

Вашият Golf Variant ви разбира още по-добре посредством Online-гласовото управление от We Connect Plus: по този начин разбирането на фрази от всекидневтата реч работи още по-добре и става по-интуитивно.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team