Звукът в ушите ви. Пътят пред очите ви. 

Предлаганата серийно навигационна система "Discover Pro Light 10" впечатлява с 20,3 сантиметров (8 инчов) цветен сензорен екран с онлайн навигация и разпознаване на пътните знаци. А с мобилните онлайн услуги We Connect¹⁾ ²⁾ сте свързани по най-добрия начин. Можете да разчитата на осем високоговорителя, Bluetooth връзка за мобилни телефони и два USB входа (тип C).

1) Използването на функционалността на We Connect изисква регистриране на Volkswagen ID потребителски акаунт и влизане в We Connect с вашето потребителско име и парола. Наред с това е необходимо онлайн сключване на отделен We Connect, респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG. При първоначалното поръчване на We Connect Plus, разполагате с 90 дневен срок от доставката на автомобила за да сключите We Connect договор на www.portal.volkswagen-we.com и да използвате услугите за пълната продължителност на договорения безплатен период. Използването на мобилните онлайн услуги We Connect се осъществява на базата на интегрирана интернет връзка. Volkswagen AG ще поеме присъщите разходи за данни направени в рамките на ЕС, с изключение на услугите Streaming & Internet и индивидуални приложения In-Car Apps в автомобила. За използване на услугите "Streaming & Internet", индивидуални приложения в автомобила In-Car Apps, като и WLAN хотспот, пакетите данни могат да бъдат закупени от Cubic Telecom, нашият партньор в мобилните комуникации, и използвани в рамките на покритието на мрежата в много европейски държави. Можете да откриете информация за цените и поддържащите държави на https://vw.cubictelecom.com. Алтернативно, можете да използвате осигурените услуги уеб радио, хибридно радио и медия стрийминг за мобилни устройства (напр. смартфони), с възможност за функциониране като мобилен WLAN хотспот. В този случай, съответстващите налични услуги са обект на съществуващи или отделни договори за мобилни телефони между вас и вашия мобилен мрежов оператор и само в рамките на зоната на покритие на съответната мобилна мрежа. В резултат от това, могат да се появят допълнителните такси (например такси за роуминг) от интернет, в зависимост от вашата конкретна тарифа за телефонни услуги и особено при използване на услугите в чужбина.  

За да може да се използва безплатното We Connect приложение, се нуждаете от смартфон с подходяща операционна система iOS или Android и SIM карта с възможност за пренос на данни с вече съществуващ или отделен договор между вас и вашия доставчик на мобилни данни. Наличността на отделните услуги We Connect и We Connect Plus описани в пакетите може да се отличава между отделните държави. Тези услуги са налични за периода на съгласувано договаряне и са обект на промени по отношение на съдържанието или за прекратяване на периода на договора. Можете да откриете повече подробности на www.connect. volkswagen-we.com и при вашия търговски център на Volkswagen. За повече информация относно условията на тарифите за клетъчни телефони, моля свържете се в вашия мобилен оператор.                                                                                                              

2) 1 Година лиценз на We Connect

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип