Лесно активирайте допълнителни функции в бъдеще.

Функциите We Upgrade1 могат да бъдат лесно активирани в In-Car Shop в инфоразвлекателната система. Така например, в бъдеще ще можете да активирате допълнително функции като адаптивния темпомат ACC, асистента за разпознаване на пътни знаци, динамичното управление на дългите светлини "Light Assist", амбиентното осветление, навигацията, App-Connect (свързване с приложения от смартфона). Конкретното предлагане зависи от автомобила и модела.  

1) За да използвате функциите на We Upgrade, вие се нуждаете от Volkswagen ID потребителски акаунт, валиден договор с We Connect и вашата идентификация като основен потребител, което означава че вашият акаунт е свързан с конкретен автомобил.  Необходимо е също вашият автомобил да разполага с техническите функции We Upgrade и необходимите хардуерни системи. Функциите "We Upgrade" налични за съответния автомобил могат да бъдат видени от основния потребител в In-Car Shop.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип