Абсорбира всички неравности. Почти без остатък.

Passat Адаптивно регулиране на окачването DCC Pro

Често невидимите иновации са нещото, което стои в основата на голямата разлика. Точно като опционалното DCC Pro адаптивно управление на окачването с динамично кормилно управление. Електронно управляваните амортисьори с 2-клапанна система се адаптират към всяка пътна настилка и моментната ситуация на пътя в рамките на милисекунди. Това гарантира още повече комфорт и удоволствие от шофирането в новия Passat с неговото дълго междуосие. И ако това не е достатъчно, можете лесно да персонализирате характера на своя Volkswagen още по-прецизно, като използвате различните режими: Comfort, Sport и Individual.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новият Passat

Изживейте ново измерение на бизнес класата

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип