Нов. И все пак чистокръвен Passat.

Passat екстериор

Открийте завладяващия дизайн на новия Passat. Елегантен и едновременно с това - спортен, неговият по-широк, по-дълъг и по-снишен силует излъчва чиста динамика - и въпреки това остава верен на своята ненаподобима Passat ДНК във всяко отношение. Изживейте Volkswagen, който не само ще накара не само Вашето сърце да бие по-бързо, но и тези на тези, покрай които минавате.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новият Passat

Изживейте ново измерение на бизнес класата

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип