Почувствайте се у дома си. Още преди да сте потеглили.

Passat интериор

Качете се на борда, поставете коланите - и за малко да забравите да потеглите. Това определено може да Ви се случи в новия Passat, и то не само заради опционалните седалки ergoActive с функция за масаж. Със своя впечатляващ интериор, изобилие от вътрешен простор и фокус върху иновативните технологии и елегантния дизайн, новият Passat поставя нови стандарти. Фините детайли като видимиje шевове придават на ориентирания към водача кокпит луксозен щрих. Все повече и повече разнообразни опции за съхранение, като уголемената кутия за предмети Jumbobox в централната конзола, предлагат гъвкаво пространство за съхранение на всичко, което смятате за важно.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новият Passat

Изживейте ново измерение на бизнес класата

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип