Превърнете купето в салон.

Елегантно решение: опционалното кожено оборудване "Vienna" придава приятна атмосфера на вътрешното пространство. Естественият материал се предлага в черно. Чрез неговата перфорация се разкрива контрастиращия цвят Flashred.

Перфорираната кожа краси централните части и вътрешната страна на опорните зони на двете спортни комфортни предни седалки. Седалките могат не само да се регулират по отношение на височина и лумбална опора, но също така и да се подгряват и да осигуряват стабилна опора и приятен комфорт.Седалката на водача се предлага и с електрическо регулиране. Практично е и отделението за съхранение на вещи под предните седалки.

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Силен Performance с допълнение. Golf GTD Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип