Не Ви интересуват актуализации?

Екстериор

Deep Black перлен ефект, White Silver Metallic и Flash Rot: можете да избирате от три цвята за Вашия Polo beats. Впечатляващото залепващо се фолио¹, което се предлага ексклузивно за beats, съобразява избрания от Вас лак. Напр., при White Silver фолиото, което е поставено върху покрива и капака на двигателя, представлява матова прозрачна лента с червена линия. Цветът на корпуса на външните огледала също е в контраст с цвета на автомобила: при лак в ярко червено и White Silver външните огледала са решени в Deep Black перлен ефект.
Винаги подходящи: 16-цоловите алуминиеви джанти "Torsby". Те блестят в два цвята, черно и сребристо, гланцирано. Отстрани прави впечатление още един акцент: прочутата емблема на beats, поставена върху B-колоната, която допълва страхотната визия.

След една до три години, най-вече при директна слънчева светлина или в много горещи климатични зони, декоративното фолио може да показва следи от употреба или стареене, при това още след една година употреба. Ако декоративното фолио остане по-дълго време върху автомобила, може да се наблюдават оптични разлики между покритата с фолио зона на лака и тази, която не е защитена.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Polo beats

Проверка на звука.
На всяко добро парти някой се грижи за идеалния звук. На пътя тази задача поема Polo beats. Със своята мощна „beats“ озвучителна система с мощност 300 вата Вие се радвате на изключителен звук навсякъде. А това можете не само да чуете, а и да видите. С неповторимия „beats“-Branding и визуалната страна е проверена.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип